was successfully added to your cart.

Nieuw! Online mixen en masteren 

Steeds meer muzikanten en producers hebben de middelen om thuis hun muziek op te nemen of te produceren. Dit zorgt voor een hele hoop gave en gevarieerde projecten die in de studio te veel tijd hadden gekost.

Helaas is door het thuis opnemen, mixen en masteren de kwaliteit al gauw minder dan die van een professionele opnamestudio.

Wij vinden het zonde als deze projecten de kwaliteit niet behalen die ze verdienen. Daarom zijn wij onze diensten online gaan aanbieden.

Diensten online? Jazeker!

Mixen en masteren zijn dingen waar wij de tijd van in kunnen schatten.We hebben verschillende prijzen gemaakt voor de mastering en het mixen. Of natuurlijk de combinatie. Daarbij willen wij ervoor zorgen dat je het eindproduct binnen een week opgestuurd krijgt.

Maar hoe werkt het dan?

Het is eigenlijk best simpel. Je selecteert een dienst net als in iedere andere webshop en betaalt je bestelling. Vervolgens stuur je de bestanden digitaal naar ons op met je eventuele wensen en referentie nummer. Wij gaan voor je aan de slag en sturen het eindproduct ook weer digitaal naar je terug. Wil je toch nog wat aanpassen in de mix of master? Geen probleem! We gaan aan de slag.

Dus heb je al je muziek opgenomen maar wil je het door professionals laten mixen en masteren? Dan is dit de makkelijkste en goedkoopste methode!

Neem een kijkje!

Groetjes,

Jasper

Leave a Reply

Loading...