was successfully added to your cart.

JD Walter & Michiel Buursen Live Deel 2

By 16 september 2014 Qubic Sessions

Vorige week liet ik jullie al een prachtige live opname van Stella by Starlight zien. Nu een week verder is het tijd voor nog een opname.

JD Walter en Michiel Buursen hadden de smaak enorm te pakken. Na een slopend tournee kwam JD naar Nederland om samen met Michiel aan hun eigen project te werken. Tijdens de opname merkte JD al snel hoe moe hij eigenlijk was van zijn tournee. Toch hadden beide mannen ontzettend veel zin om mooie opnames te maken, dat hebben zij ook gedaan.

Inmiddels al half 2 ’s nachts besloten Michiel en JD om What the World Needs Now is Love te doen. Een nummer wat velen bekend in de oren zal liggen. Een samenwerking tussen Burt Bacharach en Hal David bracht dit liedje voort en werd in 1965 als eerste gezongen door Jackie DeShannon. Later werd dit lied door ontzettend veel andere artiesten gezongen en gespeeld zoals: The Supremes, Dionne Warwick en zelfs Coldplay.

JD Walter en Michiel Buursen hebben er een hele eigen versie van gemaakt. Luister en geniet van What a World Needs Now is Love.

 

Still more to come!

Leave a Reply

Loading...